Info over tochten

In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.

Zwemmen in Nunspeet

Datum:                   Zondag 20 januari 2019
Opgave:                 Vóór woensdag 16 januari via vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl
Contactpersoon: Steffen Elgersma
Vertrek:                 10.00 uur verzamelen bij de ingang van het zwembad in Nunspeet
Adres:                    Zwembad De Brake, Oosteinderweg 19, 8072 ZN Nunspeet, www.debrake.nl

Eén van de eerste activiteiten op het programma van het nieuwe jaar is traditioneel het zwemmen. Vorig jaar was deze activiteit vervangen door de zwembadtraining. Het jaar daarvoor was het de bedoeling om te zwemmen in de Brake in Nunspeet, dit kon toen niet doorgaan i.v.m. een verbouwing van het zwembad. Maar de verbouwing is klaar, dus dit jaar zwemmen in De Brake in Nunspeet!
Er is een recreatie bad met maar liefst drie glijbanen, een Turks stoombad, stroomversnelling, waterkreek en er is ook een 25 meter bad. Volgens ons een zwembad waarbij er van jong tot oud en voor de hele familie zwemplezier valt te beleven!
We verzamelen rond 10.00 voor de ingang van het zwembad De Brake in Nunspeet waarna ieder op eigen kosten naar binnen gaat. Als we uitgezwommen zijn (meestal rond 12.30) gaan we in de kantine nog even gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie. Eén consumptie wordt aangeboden door de vereniging.
Vooraf opgeven wordt zéér gewaardeerd in verband met de reservering bij de kantine in Nunspeet. Zwemplezier voor de hele familie, komt allen!

Wandeling Dalfsen

Datum:                               Zondag 10 februari 2019
Opgave:                             Vóór 3 februari, vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl
Contactpersoon:              Annet van der Veen
Vertrek:                             10.00 uur vanaf de loods
Vertrekpunt Wandeling:  De Horte, Poppenallee 39, Dalfsen

We wandelen vandaag de Mataram-route, die 5,5 km lang is. We wandelen over landgoed “de Horte” en “Mataram”. De landgoederen kennen een afwisseling van weilanden en bospercelen.
Mocht de route te kort zijn, dan lopen we er nog een rondje achteraan.
Na afloop gaan we naar café “Het oude station” in Dalfsen voor een versnapering.

IJspegeltocht

Datum:                  Zondag 3 maart 2019
Opgave:                Vóór 27 februari 2019, vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl
Contactpersoon: Arno Siemann
Vertrek:                 09.00 uur vanaf de loods

Een tocht voor diehards, mensen in neopreen, bikkels…
Het doel is om een niet al te lange tocht te varen, te genieten van de winterse natuur. Neopreen verplicht. We gaan naar de Wieden, bepalen in overleg de instapplaats. Wie vaart er mee?