Info over tochten

In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.

Herfstvakantie in de Ardennen

Datum:                              19 – 27  oktober 2019

Opgave:                             Vóór 1 september, anders extra kosten

vaarcommssie-at-kvdepeddelaars.nl of 0570-523937, of lijst in de loods

Contactpersoon:              Arno Siemann

Locatie:                              Camping Chalet Weekend Route de la Lienne 16 Stoumont,  België

Herfstvakantie 2019, voor de nieuwe leden onder ons; een jaarlijks terugkerend fenomeen, waarom ga je, diep in oktober, met 50 – 60 clubleden kamperen in Belgie? Het kan wel vriezen!! Ik kan het niet uitleggen, je moet het gewoon meemaken! ’s Ochtends, als de zon opkomt, vormt  zich de kring, want om 10 uur koffie! Bijna altijd is Gerrit de eerste, wie is hem vóór dit jaar? Dan de wandeling, waar vandaag heen? Of gaan we quad rijden?  Winkelen?  Luieren?  Wat heeft dit nog met kanoën te maken? Wat valt er om 16 uur te evalueren? Waarom treffen we elkaar ’s avonds  in de kantine?

We leggen het je graag uit……in de Ardennen.

Voor meer informatie: vraag  ons, en houd deze week alvast vrij!

Namens de vaarcommissie,

Arno Siemann