Info over tochten


In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.


Reggetocht

Datum:                     Zondag 28 april 2019
Opgave:                   Vóór zondag 21 april 2019, vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl, of  0570-523937 (Annet van der Veen) 038-4546797 (Steffen Elgersma)
Contactpersonen:  Annet van der Veen en Steffen Elgersma
Vertrek:                    09.00 uur vanaf de loods, kano’s op het dak

Op zondag 28 april varen we een tocht op de Regge, op de grens van Salland en Twente. Afhankelijk van het weer varen we een hen- en werummegie van 2 x 8,5 kilometer vanaf de Laarbrug naar Hancate en weer terug of een tocht van zo’n 21 kilometer stroomafwaarts vanaf de Wierdenseweg bij ’t Ekso naar Hellendoorn/Lemele. Bij de laatste optie komen we 2 stuwen tegen, waar we over moeten dragen, dan is een kanokarretje erg handig.


Zwolle – Hasselt

Datum:                               Zondag 12 mei 2019

Opgave:                             Vóór zondag 5 mei 2019 vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl,

of 0570-523937 (Arno Siemann)

Contactpersonen:            Arno Siemann

Vertrek:                              09.00 uur bij de loods

Een spannende tocht? Dat hebben we toch wel vaker gevaren?? De bedoeling is als volgt: Marinus gaat ons begeleiden (voor wie dat wil) in het veilig leren varen op groot open water. Zie ook elders in het Peddelnieuws. Voor de mensen die daaraan deelnemen, is deze tocht bedoeld. (Verderop in het jaar komen nog grotere tochten aan bod.) Tijdens deze tocht zal de nadruk liggen op veiligheid, wat te doen bij, etcetera. Gedurende de dinsdagavondtrainingen zal Marinus meer uitleggen.

Vragen? Stel ze aan Marinus of Arno.