Info over tochten

In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.

Trektocht Wieden

Datum                       31 augustus – 1 september 2019

Vertrek                      08.00 vanaf de loods, kano’s op het dak

Opgeven voor          1 augustus 2019

Per                              vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl of 038-45 46 797 of de lijst in de loods

Contactpersonen    Steffen Elgersma en Marinus Kalkman

Een nieuwe activiteit op de vaarkalender. Heb je altijd al eens een trektocht willen maken met je kano, grijp je kans.

We hebben momenteel nog niet alle details van deze tocht vast gelegd. Voor de exacte invulling is overleg en eigen inbreng met de vaarcommissie nog zeker mogelijk.

We vertrekken op zaterdag 31 augustus 2019 om 8.00 uur vanaf de loods. We rijden dan met de auto naar het Wieden gebied.  We zullen in de buurt van Beltschutsloot te water gaan. Alvorens we starten met de tocht zorgen we ervoor dat eerst nog gelegenheid is voor het doen van de laatste boodschappen.

Na vaartocht door het mooie Wieden-gebied gaan we op het einde van de middag een overnachtingsplek op een camping zoeken. Op de camping maken we door ons zelf meegebrachte avondmaaltijd klaar.

De volgende ochtend zullen we na het ontbijt inpakken en weer verder varen. Verwachting is dat we aan het einde van de middag/begin van de avond weer terug zullen zijn bij de loods.

Wat je mee moet nemen:

De kano-uitrusting

Tent

Slaapzak + matje

Kleding

Kookgerei

Bord, mok, bestek

Eten en drinken

We hebben er als vaarcommissie bewust voor gekozen om één nacht te kamperen. We hopen daarmee dat we je kunnen overhalen om eens een trektocht met je eigen kano/Canadees te proberen en ervaren.

Tot dan!

De vaarcommissie

Zeeweekend

Datum                                6-8 September 2019

Locatie                               Camping de Nollen, Westerweg 8, Callantsoog

Opgeven voor                   19 Augustus 2019

Per                                      vaarcommssie-at-kvdepeddelaars.nl of 0570-523937

Contactpersoon               Arno Siemann

Al jaren doen we pogingen om branding te varen in Callantsoog. We huren een plekje op een camping, nemen wildwaterkano’s en bijbehorende spullen mee. En al jaren genieten we van de zon, de zee en het strand, alleen de golven zijn er niet…..

We vermaken ons prima, de BBQ op zaterdag smaakt er niet minder om…

Dit jaar willen we de zeekano’s meenemen, om zowel zaterdag als zondag een tochtje langs de kust te maken; wie vaart er mee?

Nodig: zeekano met voldoende drijfvermogen, zwemvest en helm. Overleg anders even met Marinus Kalkman of ondergetekende.

Planning: aankomst op vrijdag of zaterdag, melden bij receptie dat je voor de kanovereniging de peddelaars komt. Betaling aan mij op zondagmorgen.

Zaterdag 10.00 uur (ongeveer) koffie in de kring, 10.45 uur naar het strand. Rond 18 uur (?) BBQ’s aansteken (zelf meenemen).

Zondag  10.00 uur (ongeveer) koffie in de kring, 10.45 uur naar het strand. Rond 15.30 uur weer terug op de camping.

Tot dan?

Met vriendelijke groet,