Info over tochten

In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.

Zwembadtraining

Ook dit jaar hebben we twee keer het zwembad de Vrolijkheid te Zwolle gereserveerd voor kanotraining. Dit vindt plaats op zaterdag 25 januari en 1 februari van 17.00–18.30 uur.

De bedoeling is dan dat enkele ‘gevorderde’ Peddelaars de meer onervaren peddelaars gaan helpen, voor iedere deelnemer ca. 20 minuten.

Wat kun je zoal leren of proberen J:

• Instappen en uitstappen
  • Balans zoeken
  • Omvallen
  • Heupzwaai
  • Steunen (hoog en laag)
  • Omvallen en eventueel weer bovenkomen in de kano, oftewel een ‘eskimorol’

Voor kano’s wordt gezorgd. De kosten zijn € 20,- voor beide keren. Je krijgt dan 2 x uitleg. Mogelijk is er daaromheen nog ruimte voor eigen oefening in het diepe gedeelte van het bad.

Het is niet de bedoeling dat het bad gebruikt wordt voor zwemmen. Er mag wel gekeken worden door mensen die niet deelnemen aan de kanotraining.

Vanaf ongeveer 16.30 uur kunnen we al in het zwembad voor omkleden. Graag op 25 januari contant betalen tussen 16.30 en 16.50 uur.

Aanmelden kan via vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl

Kanogroet,

Arno en Annet

Naam evenement

Wandeling Vilsteren

Datum   16 februari

Opgeven voor              9 februari

Per     vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl

Contactpersoon               Annet van der Veen

Vertrek                10.00 uur vanaf de loods

Vertrekpunt Wandeling Herberg de Klomp, Vilsterseweg  10, Vilsteren

Deze keer heeft Loes een mooie wandelroute uitgestippeld over Landgoed Vilsteren van maximaal 8 kilometer. Na afloop zoeken we Herberg de Klomp op voor een versnapering.

Annet van der Veen

IJspegeltocht

Datum Zondag 1 maart 2020

Opgave Vóór 27 februari

Per vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl, of 06-53861575

Contactpersoon Arno Siemann

Vertrek 09.00 uur vanaf de loods

Het doel is om een niet al te lange tocht te varen, te genieten van de winterse natuur. Neopreen (of drysuit) verplicht, evenals drijfvermogen in je kano. Warme drank mee is ook een goed idee. We gaan naar de Wieden, bepalen in overleg de instapplaats. Wie vaart er mee?

Arno Siemann