Info over tochten

In de huidige tijd van internet en email beschikken steeds meer leden over een eigen e-mailadres. Soms komt het voor dat er op het laatste moment wijzigingen in tochten/tijden/campings voorkomen, en dat de vaarcommissie de nodige telefoontjes pleegt. Om jullie sneller –en voor ons eenvoudiger- van alle informatie te voorzien vragen we jullie om je e-mailadres voor deze informatie aan te melden bij de vaarcommissie (vaarcommissie-at-kvdepeddelaars.nl)
Graag een mailtje, waarna wij – wanneer nodig – jullie zullen mailen.

Vanwege privacy noemen we hier geen 06 nummers.

Gezellige Avond

Wie gaat er mee?

Zaterdag 16 november.

Onder leiding van een ervaren gids gaan wij door de binnenstad van Zwolle wandelen.

Ontdek de geheimen van de stad tijdens een twee uur durende wandeling langs historische

bezienswaardigheden.

De geschiedenis ligt op straat je moet er alleen oog voor hebben.

Na de wandeling hebben wij natuurlijk honger gekregen en gaan eten bij de Chinees

“Ko Shing” Holtenbroek, hier zijn wij vorig jaar ook geweest en iedereen was erg tevreden.

Tijden:

15.30 uur: Vertrek rondleiding vanaf Zwolse Balletjeshuis Grote Kerkplein 13.

18.15 uur Aankomst Chinees “Ko Shing”

Kosten:

Rondleiding & Chinees buffet inclusief 2 drankjes € 23,00

Chinees zonder rondleiding € 16,00

Niet leden betalen € 4,00 extra

Tip: Ga op de fiets, of……

Parkeer je auto bij de Chinees of bij de loods en ga met de bus naar de binnenstad.

Opgave per mail, sluitingsdatum 8 november.

Bert Klerk: gklerk-at-hetnet.nl

Wim van Genne w.v.genne-at-planet.nl